S-a aflat data lansării noului sezon din Squid Game. Ce personaje noi vor intra în producția fenomen
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto Pixabay
Foto Pixabay
Fanii serialului „Squid Game” de pe Netflix pot în sfârșit să-și noteze în calendare data mult așteptată: sezonul doi al dramei distopice coreene va fi lansat pe 26 decembrie, imediat după Crăciun.

Mai mult, a fost confirmat că un al treilea și ultim sezon va apărea în 2025.

Descrierea oficială a sezonului doi spune: „La trei ani după ce a câștigat Squid Game, jucătorul 456 rămâne hotărât să găsească persoanele din spatele jocului și să pună capăt acestui sport vicios. Folosind averea câștigată pentru a-și finanța căutarea, Gi-hun începe cu cel mai evident loc: să-l caute pe bărbatul îmbrăcat într-un costum elegant care joacă ddakji în metrou. Dar când eforturile sale dau în sfârșit roade, drumul către eliminarea organizației se dovedește a fi mai mortal decât și-ar fi imaginat: pentru a încheia jocul, trebuie să reintre în el.”

Sequel-ul va fi lansat la aproape trei ani după debutul său din 2021, care a doborât recordurile de vizionare pe Netflix, devenind cel mai vizionat sezon de televiziune din istoria companiei.

Creat de Hwang Dong-hyuk, serialul prezintă un grup de concurenți aflați într-o situație financiară disperată, care luptă până la moarte pentru o sumă de bani ce le-ar schimba viața. „Squid Game” a devenit primul serial de dramă într-o limbă non-engleză care a primit nominalizări în mai multe categorii majore la Premiile Emmy, inclusiv pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic. Actorul principal, Lee Jung-jae, a devenit primul coreean care a câștigat premiul pentru Cel Mai Bun Actor.

Hwang a devenit, de asemenea, primul regizor asiatic care a câștigat în categoria Cel Mai Bun Serial Dramatic și primul regizor din lume care a câștigat pentru un serial într-o limbă non-engleză.
Lee Jung-jae va reveni în rolul principal alături de colegii săi din primul sezon, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun și Gong Yoo. Printre noii membri ai distribuției se numără: Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri și Won Ji-an.

Reînnoirea serialului a fost anunțată în 2022, în timpul conferinței pentru rezultatele financiare ale Netflix din al patrulea trimestru, CEO-ul Ted Sarandos declarând că „universul Squid Game abia a început”.

În noiembrie anul trecut, Netflix a lansat primul sezon al seriei spin-off de realitate, „Squid Game: The Challenge”, în care 456 de persoane disperate după bani au concurat în diverse jocuri inspirate din serial pentru șansa de a câștiga 4,56 milioane de dolari - cel mai mare premiu din istoria televiziunii.

Primul sezon al „Squid Game” rămâne cel mai vizionat sezon de televiziune din istoria Netflix, cu 14 nominalizări la Premiile Emmy și șase câștiguri. Printre acestea se numără un premiu pentru Hwang la categoria Cel Mai Bun Regizor pentru un Serial Dramatic, unul pentru Lee la categoria Cel Mai Bun Actor într-un Serial Dramatic și un alt premiu pentru Lee You-mi la categoria Cea Mai Bună Actriță Invitată într-un Serial Dramatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel