S-a aflat! Cine este adversara Simonei Halep în turul 2 la Roma (WTA)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Simona Halep a aflat pe cine va înfrunta în turul 2 al turneului de la Roma. 

Jucătoarea italiană de tenis Jasmine Paolini va (24 ani, 99 WTA), beneficiara unui wild card, va fi adversara Simonei Halep (2 WTA, favorită nr. 1) în turul 2 al turneului Masters 1000 de la Roma, dotat cu premii totale de 1.692.169 euro.

Luni, în primul tur, Paolini a produs o surpriză după ce a reuşit să o elimine pe mult mai titrata Anastasia Sevastova (Letonia, 46 WTA), după doar o oră şi 5 minute de joc, cu 6-2, 6-3.

Paolini a participat la US Open, unde a ieşit din primul tur după ce a cedat în două seturi în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia (6-3, 6-2), apoi a fost prezentă şi la turneul de la Istanbul, câştigat de Patricia Ţig, unde a pierdut în optimi în faţa favoritei nr. 3, slovena Polona Hercog (7-5, 6-4).

Halep şi Paolini se vor întâlni pentru prima dată. Aşa cum se ştie, pe tabloul principal s-a calificat şi Irina Begu (77 WTA), care urmează să joace marţi, în primul tur, cu o altă italiancă, Elisabetta Cocciaretto (19 ani, 128 WTA), beneficiară a unui wild card, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel