S-a aflat când va avea loc marea finală ”Chefi la cuțite”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Finala sezonului 10 „Chefi la cuțite” bate la ușă.

„Chefi la cuțite” este un show culinar difuzat pentru prima oară de Antena 1 în anul 2016. Încă de la început, juriul a fost format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Mai este foarte puțin până când se va termina și sezonul cu numărul 10!

Finala „Chefi la Cuțite” va fi difuzată pe 1 decembrie, în locul serialului „Adela”.

Ediția 33 a emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o probă de gătit dificilă, un spectacol de amulete puternice și un duel pe măsură. La finalul degustării chefilor, Gina Pistol a anunțat ce concurent a fost eliminat din emisiune. Totuși, Sorin Bontea a folosit o amuletă și l-a salvat, aducându-l în echipa lui, spre marea bucurie a tuturor.

Concurenții au fost puși să pregătească un preparat la fiecare zece minute, timp de 60 de minute. Și ca lupta să fie ceva mai complicată, Florin Dumitrescu a folosit o amuletă prin care a interzis echipelor adverse cuptoarele și tocătoarele. Cătălin Scărlătescu a preferat să folosească amuleta prin care echipele rivale au gătit în ștafete de câte 2 concurenți, cu schimb la fiecare trei minute. Apoi, Florin Dumitrescu a folosit amuleta prin care a putut primi șansa de-a găti alături de echipa sa și acest lucru pare să fi contat mult, căci echipa lui a obținut victoria.

La duel, echipa de aur alb și cea de aur roz au fost nevoite să gătească un ou, o salată și un sandviș ca pentru un mic dejun generos. Degustarea a fost făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia au acordat note.

„Partea de ou foarte curajoasă, dar albușul prăjit așa de rău?”, „Nu-mi dau seama cine sunt, toți își schimbă stilul de gătit”, „Dressingul e bun”, „Ouăle umplute îmi plac, îmi aduce aminte de bunica și de copilărie, dar nimic spectaculos”, iată doar o parte din părerile avute de chefi în timpul degustării.

Apoi, rând pe rând, Gina Pistol a anunțat notele obținute de concurenți și cei mai pricepuți s-au întors în bucătărie.

Titus, concurentul eliminat! Verdictul a adus o surpriză uriașă, căci tânărul a câștigat multe inimi și nimeni nu și-ar fi dorit ca el să plece.

„Toți îl apreciem pentru cine e el, adică un băiat super simpatic, cu o stare de spirit bună și care gătește wow. A demonstrat băiețelul ăsta mai mult decât ne-am așteptat noi”, a zis Florin Dumitrescu.

„Mie mi se pare că e surpriza sezonului, cred că e prima oară când o dă în bară”, a zis Sorin Bontea.

 

Cătălin Scărlătescu i-a strâns mâna lui Sorin Bontea, drept mulțumire pentru gestul făcut

Surpriza cea mare a venit atunci când o amuletă l-a băgat pe concurent în echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Cuprins de un val uriaș de lacrimi, tânărul a lăsat tunica de aur galben și a îmbrăcat-o pe cea de aur alb, spre marea bucurie a tuturor, care l-au aplaudat cu multă fericire.

Chiar și Cătălin Scărlătescu i-a strâns mâna lui Sorin Bontea, drept mulțumire pentru gestul făcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel