Data publicării:

Ruxandra Dragomir: La mulți ani, doamna Maria! Suferă și plânge în fiecare zi

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Ruxandra Dragomir i-a urat "La mulți ani", pe pagina de Facebook, mamei Elenei Udrea, Maria, care împlinește duminică 64 de ani. 

"Este o zi de primăvară minunată însă doar afară nu și în sufletul său de mamă. Nu cred că sărbătorește, nu are motive s-o facă, știu doar că suferă și plânge în fiecare zi. Primul cadou primit deja în avans, a venit din partea DNA. Prelungirea arestului preventiv, pe numele Elenei cu încă 30 de zile în dosarul "Gala Bute". Observ că a mai apărut o acuză... "postacii". Această știre nu are nicio relevanță și nu exista vreo legătură între "postaci" și "Gala Bute"", a scris Ruxandra Dragomir.

Președinta Organizației de Femei din PMP și prietena Elenei Udrea cere stenogramele complete din timpul confruntării politicianei cu denunțătorii săi. 

"Justiția se face în sala de judecată, tocmai de aceea am speranța și convingerea că luni, 23 martie, atunci când Elena va fi prezentă la Înalta Curte judecătorii vor avea curajul să judece și să nu ia de bună 'motivarea probatoriului procurorilor'".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel