Rutina de dimineață a lui Arnold Schwarzenegger. Mereu face asta după ce-și bea cafeaua
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Rutina de dimineață a lui Arnold Schwarzenegger / Foto: Arnold Schwarzenegger
Rutina de dimineață a lui Arnold Schwarzenegger / Foto: Arnold Schwarzenegger
Află în articol care este rutina de dimineață a lui Arnold Schwarzenegger.

La fel ca mulți iubitori de fitness și vedete de la Hollywood, rutina de dimineață a lui Arnold Schwarzenegger începe devreme și include cafea și un antrenament. Cu toate acestea, începutul său de zi vine și cu o activitate ceva mai neconvențională pentru o vedetă: strângerea gunoiului din grajd.

Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, este proprietarul unui căluț pe nume Whisky și al unui măgar pe nume Lulu, iar ziua lui nu poate începe până aceștia nu sunt hrăniți și curățați.

La ce oră se trezește Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger se trezește la 6 dimineața, face cafea, apoi merge să-i hrănească pe Whisky și pe Lulu și să le arunce cu lopata gunoiul din grajd, a raportat The Atlantic.

Apoi își bea cafeaua în timp ce își verifică e-mailurile, citește ziarele și, uneori, joacă un joc de șah online.

La 7.40 a.m., Schwarzenegger îți ia mașina de la conacul său din Brentwood, California, și merge la hotelul Fairmont Miramar din Santa Monica. Apoi, el merge cu bicicleta până la celebra sală de culturism Gold's Gym din Venice Beach, care este partea lui preferată a dimineții – în ciuda faptului că nu poartă cască și încalcă de multe ori regulile mersului pe bicicletă, potrivit The Atlantic, care a descris acest traseu al lui Schwarzenegger drept "o expediție terifiantă".

Ce antrenament face Schwarzenegger

Actorul și fostul culturist merge la Gold's de la sfârșitul anilor 1960 și se antrenează în fiecare zi, a spus el anterior pentru Insider. Antrenamentul lui Schwarzenegger durează 45-60 de minute dus întors, în plus el ridică greutăți timp de o jumătate de oră.

"Este o jumătate de oră de antrenament de întreținere în fiecare zi. Dar lucrul important este că am făcut-o întotdeauna în mod regulat", a spus Schwarzenegger.

El își antrenează o secțiune diferită a corpului în fiecare zi. După sală, Schwarzenegger ia micul dejun.

"Aceasta este prima dată din zi când mă las să gândesc" a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel