Data publicării:

Russell Crowe va juca în filmul „Sleeping Dogs”, după cartea lui Eugen Ovidiu Chirovici, cel mai de succes scriitor român de astăzi

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Eugen Ovidiu Chirovici
Sursă foto: Facebook Eugen Ovidiu Chirovici
În Australia au fost încheiate filmările la “Sleeping Dogs“, ecranizarea romanului “Cartea Oglinzilor“ de Eugen Ovidiu Chirovici, cel mai de succes scriitor român.  

Highland Film Group și Nickel City Pictures se ocupă de vânzările la nivel mondial și au făcut publică prima imagine din filmului Sleeping Dogs, care a încheiat recent producția în Australia, scrie Screen Daily.

Filmul de la Nickel City Pictures marchează debutul regizoral al lui Adam Cooper. În film, un fost detectiv de omucideri reexaminează un caz de crimă din trecutul său și solicită ajutorul fostului său partener.

Distribuția îi include pe Marton Csokas, Harry Greenwood, Tommy Flanagan și Thomas M. Wright.

Cooper și Bill Collage au adaptat romanul lui Eugen Ovidiu Chirovici „Cartea oglinzilor”.

„Highland Film Group și Nickel City Pictures au făcut publică prima imagine din Sleeping Dogs. Doamnelor și domnilor, Russell Crowe în rolul lui Roy Freeman, alături de Tommy Flanagan!

Cu un buget total de peste 20 de milioane de dolari, câțiva actori formidabili și o echipă de producători cu un palmares unic, sunt convins că Sleeping Dogs va fi unul dintre marile filme ale anului viitor”, a transmis Eugen Ovidiu Chirovici.

 

VEZI ȘI: Russell Crowe, cunoscut pentru Gladiatorul, va juca în ecranizarea unei cărţi scrise de un român

Actorul neozeelandez Russell Crowe va juca în ecranizarea unei cărţi scrise de un român, anunţă ambasada României în SUA. 

„Russell Crowe va juca rolul unui fost polițist criminalist într-un film adaptat după romanul de succes al lui Eugen Ovidiu Chirovici, Cartea oglinzilor- Filmările sunt programate să înceapă în ianuarie 2023.

Tradusă deja în 37 de limbi, Cartea oglinzilor este romanul perfect pentru fanii suspansului psihologic și ai literaturii de ficțiune accesibile”, a postat Ambasada României în SUA pe pagina de Facebook.

Russell Crowe, donație IMPORTANTĂ în Beirut. „Vă doresc tot binele”

Actorul neozeelandez Russell Crowe a donat o sumă importantă inițiativei de reconstruire a unui restaurant faimos din Beirut, distrus în urma exploziei devastatoare din portul capitalei.

Conform BBC, din „Le Chef” au rămas doar ruine după deflagrație, se arată pe pagina de GoFundMe. Joi, un organizator al strângerii de fonduri a anunțat că „o donație foarte generoasă” a venit din partea cuiva numit Russell Crowe.

Actorul premiat cu Oscar a confirmat că el a fost donatorul, în memoria bucătarului Anthony Bourdain, care a inclus „Le Chef” într-unul dintre documentarele sale. „M-am gândit că asta ar fi făcut el dacă încă mai era printre noi. Vă doresc tot binele atât vouă, cât și Le Chef, pentru a vă reveni cât mai repede”, a transmis Crowe, pe Twitter.

Citește continaurea pe: https://www.dcnews.ro/russell-crowe-cunoscut-pentru-gladiatorul-va-juca-in-ecranizarea-unei-carti-scrise-de-un-roman_885906.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel