Data publicării:

Rusia susține că a dejucat o tentativă de debarcare în Crimeea. Ambarcațiunile fabricate în SUA ar fi fost scufundate de avioanele ruse

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Forțele ruse susțin că au distrus patru bărci curainene.

Avioanele rusești au distrus patru bărci care transportau forțe de debarcare ucrainene îndreptate spre Crimeea, potrivit ministerului său apărării citat de Sky News.

Se spune că bărcile gonflabile Willard Marine Sea Force, produse din SUA, se îndreptau în direcția Capului Tarkhankut când au fost scufundate în Marea Neagră în această dimineață.

Ambarcațiunile militare ale Sea Force pot transporta oriunde între șase și 18 persoane, în funcție de model, potrivit site-ului web al lui Willard Marine. Nu este clar dacă au existat victime.

Până la acest moment nu a existat vreun comentariu din partea Ucrainei, iar Sky News nu poate verifica în mod independent aceste rapoarte pe câmpul de luptă.

Reamintim că pe 24 august, forțele ucrainene au reușit să debarce în peninsula Crimeea și au arborat un steag ucrainean în teritoriul ocupat de Rusia încăt din anul 2014.

CITEȘTE ȘI       -      Imaginile zilei cu debarcarea ucrainenilor în Crimeea. Drapelul albastru galben a fluturat din nou în peninsula ocupată în 2014 / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel