Data publicării:

Rusia anunță că a doborât șapte drone lansate de Ucraina în regiunea Belgorod - Reuters

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Unsplash
Foto cu rol ilustrativ: Unsplash
Doar 4 case au fost deteriorate de resturile dronelor, însă informațiile nu au putut fi verificate.

Sistemele de apărare antiaeriană ale Rusiei au distrus șapte drone lansate de Ucraina în regiunea de sud-vest a Belgorodului, a declarat marți Ministerul rus al Apărării, după ce guvernatorul regiunii a spus că orașul Gubkin este sub atac cu drone.
Nicio dronă nu a atins ținta, a precizat ministerul pe aplicația de mesagerie Telegram.
Nu au fost victime în urma atacului asupra orașului Gubkin, dar patru case au fost deteriorate de resturile de drone, a spus guvernatorul Belgorod, Vyacheslav Gladkov, pe Telegram.

Reuters nu a putut verifica independent informațiile. Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei.
Belgorod și alte regiuni de la granița cu Ucraina au fost adesea vizate de forțele ucrainene în războiul care durează de doi ani, început cu invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina.
Kievul a afirmat că vizarea infrastructurii militare și de transport a Rusiei subminează eforturile generale de război ale Moscovei.
În ianuarie, Moscova a acuzat Ucraina că a doborât intenționat un avion militar care transporta 65 de soldați ucraineni capturați în această regiune. Ucraina nu a confirmat și nici nu a negat că a doborât avionul și a cerut dovezi cu privire la identitatea celor aflați la bord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel