Data actualizării:
Data publicării:

Rune 7 - 13 august 2023 horoscop. Mihai Voropchievici, despre o zodie: Fericire și reușită! Ți se recunosc meritele. Apare marea dragoste pentru cei singuri

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru perioada 7 - 13 august 2023.  

Mihai Voropchievici a venit cu previziunile runelor pentru fiecare zodie pentru perioada 7 - 13 august 2023. Acestea au fost prezentate în emisiunea „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul este protejat de un om puternic, cu personalitate, poate fi un medic sau chiar un preot. Îi va călăuzi pașii. Fiți încrezători, sunteți pe calea cea bună. Pentru cei care își doresc un parteneriat în afaceri sau o parteneră, acum se întrevede o alianță serioasă. Dacă sunteți singuri, este perioada bună pentru căsătorie.

Horoscop rune pentru Taur

 

Timpul și înțelepciunea ta te conduc în zona reflexiei. Poate apărea o relație după o perioadă de așteptare. Poate apărea o relație după o perioadă de așteptare. Recompensă târzie din punct de vedere emoțional. Vei petrecere o perioadă de timp în singurătate alături de părinți, bunici. E o săptămână în care este bine să te lase lumea în pace.

Horoscop rune pentru Gemeni

Comunicarea sub orice formă, în săptămâna următoare, te ajută. Gemenii vor avea o deplasare, o reuniune de familie, posibil invitați la o cununie, botez unde aveți schimburi de idei și vă impuneți în fața celorlalți. Cei singuri, la o ieșire de genul acesta, vor ieși în evidență. 

Horoscop rune pentru Rac

Racul este un bulgăre de foc! Rapiditatea te va ajuta într-o schimbare benefică. Ar putea urma mici călătorii care îți vor aduce schimbări rapide de situații. Ai noroc mult. Îți reușesc toate.

Horoscop rune pentru Leu

Leul va face o alegere, dar parcă are ceva ezitări. Are neliniști din cauza unei rivalități cu o persoană de același sex. Rivalitatea trebuie să dispară.

Horoscop rune pentru Fecioară

Acțiuni noi, activități profitabile! Ești în căutare de profit financiar. Săptămâna viitoare îți oferă bani mulți. Te întâlnești cu o persoană care te ajuta, un fel de consilier financiar, să pui bazele unei relații de afaceri.

Horoscop rune pentru Balanţă

Schimbări rentabile. O vizită în apropiere la o persoană cunoscută te va face fericit. Acolo vei întâlni o persoană care se întoarce în țară. Prietenii te ajută într-o situație când vei avea nevoie. Condiția este ca reușitele să le obții doar dacă vei face tu primul pas.

Horoscop rune pentru Scorpion

Are o perioadă de renaștere. Lucrurile benefice vin. O veste îți va face mare plăcere. Întoarcerea cuiva te bucură.

Horoscop rune pentru Săgetător

Fericire și reușită! Ți se recunosc meritele. Apare marea dragoste pentru cei singuri.

Horoscop rune pentru Capricorn

Are echilibru, e stăpân pe situație și simte nevoia să călătorească. La serviciu aveți posibilitatea să avansați. Cei căsătoriți vor avea armonie în familie. Vor semna un contract benefic doar „dacă ajuți și pe altul aflat într-o situație similară”.

Horoscop rune pentru Vărsător

Scapă de o situație care i-a produs multă neplăcere. Vei trăi un suflu nou. Ai parte de renaștere. 

Horoscop rune pentru Peşti

Se axează pe profesie, mai vin și cu sfaturi pentru colegi. Șefii v-ar putea premia sau să vă mărească salariul. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă te pune în situația să nu te mai iei la ceartă cu cei vârstnici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel