Runar Mar Sigurjonsson, transferat de CFR Cluj
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
CFR Cluj a transferat un islandez care a jucat împotriva României. Sursa: Pixabay
CFR Cluj a transferat un islandez care a jucat împotriva României. Sursa: Pixabay
Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj şi FC Astana, formaţie din prima ligă a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului islandez Runar Mar Sigurjonsson la gruparea din Gruia, potrivit site-ului campioanei României.

CFR este o echipă bună, am auzit doar lucruri pozitive despre club, despre oraş. Pentru mine a fost o decizie uşoară să mă alătur echipei. Am amintiri de aici, am simţit pe propria piele cum e să joci împotriva CFR-ului, iar acum sunt fericit că am ajuns să joc la Cluj, a declarat islandezul.

Cred că sunt un jucător care munceşte din greu, încerc să dau totul pentru echipă, să marchez, să dau pase decisive, a precizat Runar Mar Sigurjonsson, conform Agerpres. 

Sigurjonsson a jucat împotriva României



Cu o vastă experienţă în primele eşaloane din Islanda (Valur Reykjavik), Suedia (GIF Sundsvall), Elveţia (Grasshopper Zurich şi FC St. Gallen), respectiv Kazahstan (FC Astana), Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) a câştigat Cupa Ligii Islandei (2011), campionatul Kazahstanului (2019), respectiv Supercupa Kazahstanului (2020).

Pasator desăvârşit, cu o viziune de joc remarcabilă în linia mediană, Runar se laudă şi cu o serie de goluri spectaculoase marcate de-a lungul carierei, în ultimii ani fiind jucător-cheie la FC Astana, fosta adversară a echipei noastre în preliminariile Ligii Campionilor 2019-20, este descris islandezul.

Sigurjonsson are 29 de meciuri şi un gol în naţionala Islandei, făcând parte din lotul nordicilor la EURO 2016. El a jucat şi în barajul pentru EURO 2020 împotriva României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel