Rudy Giuliani: Kim Jong Un a implorat "în genunchi" ca summitul cu Donald Trump să aibă loc
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
kim jong un
kim jong un
Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a afirmat că liderul nord-coreean Kim Jong-Un a implorat "în genunchi" pentru ca summitul cu Donald Trump să aibă loc.

Kim Jong-Un a implorat "în genunchi" pentru ca summitul cu Donald Trump să aibă loc, a declarat Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, relatează publicaţia Wall Street Journal, citată de AFP. 

'Ei spuneau că ei (nord-coreenii) intenţionau să declanşeze un război nuclear împotriva noastră, că vor lupta împotriva noastră într-un război nuclear', a declarat Rudy Giuliani, într-o conferinţă a investitorilor la Tel Aviv, potrivit cotidianului american. 

'Noi (Statele Unite) am spus că nu avem de gând să organizăm un summit în aceste circumstanţe', a afirmat el despre întâlnirea care a fost anulată la sfârşitul lunii mai de către Washington înainte de a fi reprogramată, aşa cum s-a planificat iniţial pentru 12 iunie, în Singapore. 

'Ei bine, Kim Jong-Un a revenit în genunchi şi a implorat ca ea să aibă loc, este de altfel exact poziţia în care acesta trebuie pus', a spus Giuliani, apreciind că acum, după reprogramarea summitului, americanii au o poziţie dominantă. 

Ministrul de externe din Singapore începe joi o vizită oficială de două zile în Coreea de Nord, în timp ce pregătirile se accelerează în oraşul-stat pentru summitul istoric Trump-Kim, care va avea loc în mai puţin de o săptămână.

 Vezi şi:Zeci de morţi după naufragiul unei nave pline cu migranţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel