Rudel Obreja, plângere penală împotriva lui Kovesi, Maior și Coldea
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Rudel Obreja anunță, într-o postare pe Facebook, că a fost citat la Parchetul Militar pentru  susţinerea plângerii penală  împotriva Codruţei Kovesi,  George Maior şi Florian Coldea.

"In urma plângerii penale formulată împotriva semnatarilor Protocolului dintre SRI și DNA astăzi am fost citat și m-am prezentat la PÎCCJ, secția Parchetului Militar.

Am dat declarație in calitate de persoană vătămată și am declarat ca mă constitui parte civilă împotriva celor care și-au bătut joc de viața mea si a familiei mele timp de 7 ani, urmând sa precizez intr-un viitor apropiat cuantumul despăgubirilor solicitate", scrie fostul președinte al Federație Române de Box.

"Am declanșat aceste demersuri (a se citi o luptă foarte dificilă) din dorința de ajuta la instaurarea normalității in Țara mea.

Vezi si: George Maior, decontare deplasare. Comisia SRI: Avem soluţie

L-am întrebat, la finalul declarației, pe dl Procuror, deloc retoric : "Domnule procuror, corb la corb își vor scoate ochii"... ??!!

N-a știut sa-mi dea un răspuns... De acest răspuns depinde in viitor normalitatea, firescul, respectarea Legii in această Țară.

Meciul e lung, greu, dar rezistență am destulă.

Dorința de victorie vine din dorința de a (mi) se face dreptate.
Nimic nu se poate clădi pe minciună, doar Adevărul ne va elibera din chingile in care ne-au prins "partenerii noștri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel