Rudel Obreja, dezvăluire din TOALETA DNA. ”Nu admit să mă batjocoriţi”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Rudel Obreja, proaspăt eliberat din închisoare, a vorbit într-un interviu pentru Antena 3, difuzat la Sinteza Zilei , despre modalităţile prin care i s-a sugerat, de mai multe ori, "să o dea pe Udrea" pentru a scăpa de puşcărie.

"Au fost patru modalităţi prin care mi s-a spus "dă-o pe Udrea şi scapi". Mi s-a întâmplat în beciul unei circi de arest, unde a intrat un alt arestat, care a stat o singură noapte, şi care a avut grijă să îmi sugereze şi să intre în discuţie, spunându-mi: "dă-o şi o să scapi". Am avut apoi o plimbare cu duba prin oraş, mă duceau de la o circă la alta. La un moment dat, pe traseu, am rămas tot cu un arestat şi acea persoană mi-a spus acelaşi lucru. A venit acasă la soţia mea, eu eram arestat. Soţia a venit la mine şi mi-a spus. Am mai avut o situaţie în care mie, personal, cineva mi-a spus pe holurile unei instanțe de judecata din Bucureşti acelaşi lucru", a povestit Rudel Obreja.

Vezi și: Rudel Obreja, după eliberare, IPOTEZĂ despre sistem: Judecătoarea a ZBURAT

"Eu nu admit să mă batjocoriţi"

"A mai fost o situațe la DNA. Era 2015 cred, când ne arestaseră. M-am dus la toaletă şi acolo sunt două cabine. Eu eram într-o cabină cu uşa deschisă şi lângă mine, tot aşa, a intrat un bărbat. Nu cred că aş mai putea să îl mai identific astăzi, după trei ani. Trei ani de mari frământări în viaţa mea. Mi-a spus să îi dau pe Udrea şi pe Băsescu şi voi scăpa. În interiorul toaletei DNA. Şi i-am zis: "şi dacă aş avea de ce să v-o dau, nu v-aş da-o pentru că eu nu admit să mă batjocoriţi în ochii copiilor mei şi ai familiei mele. Cum mi-ar sta mie să mă uit în ochii oamenilor şi să ştiu că sunt un delator şi mai sunt şi mincinos, pe de altă parte. Cum mi-ar sta?", a mai declarat Rudel Obreja.

Vezi și: Rudel Obreja, eliberat! "Lui Iohannis să-i fie rușine!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel