Ruby şi Andrei Ştefănescu, reacţii după ce s-a spus că ar fi împreună: Ne înţelegem foarte bine
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Ruby
Facebook Ruby
Despre Ruby şi Andrei Ştefănescu s-a spus că ar avea o relaţie, iar acum cele două vedete reacţionează. 

”Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Andrei şi cu Robert în acelaşi loc şi nu este nicidecum vorba despre aşa ceva. Eu, pentru Andrei, am un respect incomensurabil pentru artistul care este, pentru omul care este, pentru sufletul pe care îl are şi atât. Ne întâlnim la Nea Mărin şi aici se termină povestea. Noi ne întâlnim de cele mai multe ori la Nea Mărin, la emisiuni sau la diverse evenimente. Andrei este un om extraordinar şi îl iubesc într-un fel prietenesc şi amical. Ne înţelegem foarte bine. Îi iubesc şi pe Liviu, şi pe Andrei, îi iubesc împreună. Sunt doi oameni extraordinari, mă întâlnesc de ani de zile cu ei, facem lucruri extraordinare împreună, dar nici vorbă despre aşa ceva. Normal că şi Robert (n.r. – iubitul ei) îi cunoaşte.(…)Mi se pare şi urât să mă justific cu aşa ceva. E ca şi cum dau crezare eu. Andrei este frumos şi fizic, şi sufleteşte, dar nu. În afară de interacţiunea pe care o avem oricând ne întâlnim, este foarte drăguţ.”, a spus cântăreața, citată de profm.ro

Andrei Ştefănescu a reacţionat şi el

”Eu pe Ruby o apreciez foarte mult, o plac foarte mult din punct de vedere profesional, este o fată extraordinară, un artist desăvârşit şi mă bucur că şi ea simte aceleaşi lucruri pentru mine. Niciodată nu m-am întânit cu ea, cu Robert la o masă sau altceva, singurele momente în care noi ne-am întâlnit au fost emisiunile TV, emisiuni pe care eu le-am prezentat sau în care am fost amândoi concurenţi.

Aşa că e o ştire care nu este adevărată, dar ce-i adevărat e că ne ştim bine, ne apreciem unul pe celălalt atât artistic, cât şi personal, dar nu mai mult decât e cazul. Eu pe Robert îl ştiu, e prieten cu mine, ea la fel, suntem prieteni, avem o prietenie frumoasă, dar atât, mai mult nu există. Ruby e pe drumul ei, eu sunt pe drumul meu, aşa că staţi liniştiţi, nu e nimic real în ştirile astea.”, a declarat Andrei Ștefănescu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel