Ruben Semedo, fotbalist la Villareal, acuzat de tentativă de omor, furt și posesie ilegală de armă
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Fundaşul portughez Ruben Semedo, de la echipa Villarreal, a fost acuzat joi de mai multe infracţiuni, printre care tentativă de omor, furt şi posesie ilegală de armă, iar un judecător a decis reţinerea lui fără posibilitate de cauţiune, relatează Reuters.

Semedo, 23 ani, a fost arestat marţi după ce alături de alte persoane a sechestrat, lovit şi ameninţat cu arma un bărbat în locuinţa fotbalistului.

Instanţa a reţinut împotriva jucătorului portughez acuzaţii de tentativă de crimă, agresare, ameninţare, deţinere ilegală de armă şi furt prin violenţă. 

Impresarul spune că Semedo a fost victima


Impresarul lui Semedo, Catio Balde, a declarat pentru canalul lusitan de televiziune TSF că jucătorul a fost păcălit: Ruben a fost victima unei fraude la scară largă, probabil de natură financiară. În situaţia respectivă nu a avut cea mai bună reacţie, dar el a fost victima. Din ce am văzut la televiziune spaniolă, este o situaţie regretabilă, dar nu corectă, iar Ruben nu a fost implicat în asta. Este o minciună faptul că acolo este vorba de o răpire şi tortură. Arma nu îi aparţine lui Semedo, deşi a fost găsită în casa lui.

Villarreal a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz şi va lua măsurile cuvenite.

Lusitanul a ajuns anul trecut la Villarreal de la Sporting Liasbona în schimbul a 14 milioane euro, dar în acest sezon a disputat doar trei meciuri în La Liga, din cauza accidentărilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel