Roxana Hulpe, de la PRO TV, este însărcinată: Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape. Magia mi-a fost așezată direct în piept
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Roxana Hulpe
Sursa foto: Instagram Roxana Hulpe
Roxana Hulpe, de la PRO TV, a anunțat că este însărcinată.

“Am îndrăznit să visez, iar de acum trăiesc în ritmul bătăii inimii minunii mele. O fetiță. Bătaia inimii minunii mele de acum câteva luni m-a copleștit de atâta dragoste și binecuvântare. Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape, a fost clipa în care magia mi-a fost așezată nu pe palme, ci direct în piept, peste bătaia inimii mele.

Această bucurie a vindecat mai mult decât orice de până acum și decât ar putea face ceva de acum înainte. Bătaia inimii minunii mele e lumină caldă și ține de bine, de curaj, de teamă, de bucurie, de panică, de control ori lipsa lui, de mult necunoscut, dar și de putere și mai ales bătaia inimii minunii mele ține de multă dragoste. Atât de multă cum nu am mai simțit și nici crezut că se poate. Nici măcar în clipele în care aud că eu, la rândul meu, sunt bătaia inimii minunii ei, a mamei mele.

Minunea mea mă învață de ceva vreme să fiu mai mult bună decât rea, mai mult liniștită decât vulcanul ce Dumnezeu a vrut să-l potolească. Minunea mea e minunea noastră care ne-a ales să ne fie lumină și iubire în acest tumult numit viață.Te iubim dincolo de nespus, minunea noastră! Bogdan #împreună”,  a fost mesajul trimis de Roxana Hulpe.

“Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2. Timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, dat fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste”, a povestit Roxana Hulpe pentru VIVA!

Roxana Hulpe, corespondent al Știrilor PRO TV, a fost cerută în căsătorie, în luna august, de iubitul ei, Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold. Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile prietenilor prezenți.

"Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini în care cei doi se îmbrățișau.

"Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai 2020"

Roxana Hulpe a avut o relație și cu chef Alex Petricean, cel care ar fi trebuit să îi devină soț, însă pandemia le-a pus capăt planurilor. Cei doi s-au cunoscut datorită profesiilor lor, jurnalista fiind trimisă pe teren să facă un material după ce acesta câștigase titlul de cheful anului.

“Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani. La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social. Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu’. Am mers”, a povestit Roxana Hulpe pentru life.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel