Rovana Plumb: Mi-am depus mandatul, a fost o reconfirmare
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Rovana Plumb
Rovana Plumb
Rovana Plumb și-a depus mandatul în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița de luni și a fost reconfirmată în funcția de președinte al organizației. În cadrul ședinței au fost stabiliți cei 143 de delegați ai organizației la Congresul PSD din 29 iunie.

Rovana Plumb și-a depus, luni, mandatul din funcția de președinte al organizației PSD Dîmbovița, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al filialeim scrie Mediafax. 

„În cadrul ședinței Comitetului Executiv mi-am depus mandatul de președinte al organizației, solicitând organizației dacă dorește sau nu să continue cu mine ca președinte și vreau să vă spun că mă bucur că putem continua împreună. A fost o revalidare a mandatului meu de președinte al organizației PSD Dâmbovița și împreună cu colegele și colegii mei vom demonstra în continuare că rămânem principala forță politică aici în județul Dâmbovița", a spus Rovana Plmb la finalul ședinței.

Întrebată de ce și-a depus mandatul din funcția de președinte, Rovana Plumb a spus că a simțit nevoia să facă acest lucru.

„Am simtit nevoia si mi se pare firesc ca după un astfel de rezultat, nu sunt mulțumită de acest rezultat, cred că fiecare dintre noi putea să facă mult mai bine și mult mai mult. Am simțit nevoia să îmi depun mandatul, așa mi se pare democratic, așa mi se pare normal, așa mi se pare firesc", a mai spus Rovana Plumb.

Rezultatele PSD Dâmbovița, la alegerile europarlamentare

PSD Dâmbovița a obținut la alegerile europarlamentare din luna mai peste 70.000 de voturi, fiind din acest punct de vedere pe locul cinci în țară țară, după organizațiile PSD din Dolj, Olt, Argeș și Teleorman, a precizat Rovana Plumb.

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița au fost desemnați și cei 143 de delegați ai organizației la Congresul partidului din 29 iunie.

„Am desemnat numărul de delegați și delegații care vor merge la Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat, 143 de colege și colegi care vor participa la congresul PSD", a mai declarat Rovana Plumb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel