Rovana Plumb, dezvăluiri în exclusivitate la DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, revine la DC News pentru dezvăluiri legate de situația absorbției banilor europeni, într-o perioadă de frământări pe scena politică.

Rovana Plumb va face lumină în ceea ce privește situația la zi a absorbției banilor europeni, ce se întâmplă cu birocrația excesivă care frânează investitorii, dar și despre cauzele care ar putea duce  la  pierderea a  sute de milioane de euro anul acesta.

Nu în ultimul rând, Rovana Plumb va vorbi și despre controversele dintre Corina Crețu și Executivul de la București, dar și despre momentul în care România va avea de negociat o serie de dosare dificile, precum Cadrul Financiar Multianual sau Politica de Coeziune, în perioada în care ţara va deţine Preşedinţia Consiliului UE, în condiţiile în care agenda Preşedinţiei va fi influenţată de Brexit şi alegerile pentru Parlamentul European.

Interviul cu ministrul Fondurilor Europene și interimar la Ministerul Educației îl puteți urmări, vineri, 12 octombrie, 2018, de la ora 11:00, pe DCNews.ro și DCBusiness.ro, dar și pe paginile de Facebook ale celor două site-uri.

Întrebările pentru Rovana Plumb le puteți adresa în secțiunea de comentarii și pe adresa de e-mail [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel