OFSD, reacţie după prestaţia Vioricăi Dăncilă la Strasbourg
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Organizaţia Femeilor Social Democrate apreciază că "Viorica Dăncilă a reprezentat România cu demnitate în dezbaterea despre justiţie de la Strasbourg".

Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD) a transmis miercuri un mesaj de felicitare prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru modul în care a reprezentat România în plenul Parlamentului European de la Strasbourg. OFSD consideră că prin prestaţia sa demnă şi hotărâtă premierul i-a determinat pe oficialii europeni să ţină cont de unele realităţi dureroase din sistemul de justiţie din România referitoare la abuzurile din România.

"Femeile social democrate o felicită pe doamna prim-ministru pentru modul demn şi curajos în care a reprezentat România la Strasbourg. În cele doar 5 minute care i-au fost alocate pentru a-şi apăra ţara, doamna premier a reuşit să concentreze cele mai tăioase argumente privind neglijenţa forurilor europene faţă de încălcările grave ale drepturile omului în România, în numele luptei anti-corupţie.

A fost o prestaţie ireproşabilă care îi face pe români să se simtă din nou mândri, după nenumăratele campanii de intoxicare a oficialilor europeni în ceea ce priveşte sistemul de justiţie din România", a declarat lidera femeilor social-democrate, Rovana Plumb. Organizaţia Femeilor Social Democrate: Doamna prim-ministru a reprezentat România cu demnitate în dezbaterea despre justiţie de la Strasbourg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel