Rovana Plumb, atac la PNL: Este revoltător și condamnabil ceea ce se întâmplă cu Codul Fiscal
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a lansat, duminică,  un atac dur la adresa PNL și a co-președintelui acestuia, Alina Gorghiu.

"Ar fi grav dacă un partid ca PNL, cu atitudini iresponsabile, ar ajunge la guvernare. Ei nu ar mai fi de acord să crească pensiile, salariile.

Le spunem celor de la PNL și PDL să nu-și mai bată joc de România!

Este revoltător, este condamnabilă atitudinea partidului condus de Alina Gorghiu. Se riscă ratarea unui moment important pentru România. Pregătim actele normative prin care vrem să le dăm românilor creșterea economică, dar PNL le spune românilor că nu merită reducerile din Codul Fiscal, că nu merită reducerea taxelor și prețuri mai mici.

Vezi AICI lista parlamentarilor care au votat Codul Fiscal

Nu e surprinzător pentru că cei din vechiul PDL au sufocat noul PNL. E incredibil tupeul politicianist al noului PNL care își reneagă propriul vot din Parlament. Suntem în fața unei farse politice, la fel ca cel prin care s-a făcut escrocheria la care a luat parte Roberta Anastase, când era șefa Camerei Deputaților. 85 din cei 86 de parlamentari PNL care au fost la vot au votat pentru Codul Fiscal.

Citește și: Codul Fiscal. PNL, reacție dură față de planul B al premierului Ponta

În numele cui vorbește Alina Gorghiu când spune că nu există o consultare cu partidele pentru ca Guvernul să-și asume răspunderea în Parlament pe Codul Fiscal? În numele parlamentarilor care au votat Codul Fiscal, în numele PNL care azi e un partid care nu mai poate să gândească singur sau în numele consilierului prezidențial care spunea, în martie, că acest Cod Fiscal e bun.

Orice întârziere de aplicare a acestor Coduri poate compromite competitivitatea economică a României.", a spus Rovana Plumb.

De asemenea, liderul PSD a afirmat că va posta pe site-ul partidului lista cu parlamentarii care au votat Codul Fiscal la 24 iunie.

Coaliţia de guvernare se va reuni luni pentru a decide dacă şi când se va convoca o sesiune extraordinară a Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel