Rostov - CSM București. Rusoaicele, declarații războinice înainte de meci
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT
CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT
CSM Bucureşti a fost un fel de sperietoare pentru Rostov Don în ultimii ani, reuşind să o elimine în ultimele două sezoane ale Ligii Campionilor cu victorii obţinute în Rusia.

Reprezentanta României nu îi mai dă însă fiori campioanei Rusiei, înaintea confruntării de sâmbătă (ora 15:00), într-un meci decisiv pentru locul 2 în grupa principală.

Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al Federaţiei Europene de handbal, Anna Vyakhireva a vorbit inclusiv despre acest joc: "Nu au mai impresionat în ultima vreme, se pare că nu sunt în formă. Noi ne vom pregăti amănunţit şi vom încerca să le găsim slăbiciunile", informează Prosport.

După patru înfrângeri la rând cu campioana României, Rostov a reuşit să termine la egalitate, 22-22, în meciul tur de la Bucureşti. Rezultat care i-a dat aripi tinerei handbaliste de 23 de ani: "CSM Bucureşti era peste nivelul nostru în anii trecuţi, dar lucrurile s-au mai schimbat. Am reuşit un egal în România, a fost un rezultat extraordinar pentru noi, CSM fiind imbatabilă pe teren propriu. Am făcut o treabă bună în partida tur, iar asta ne dă încredere că le putem învinge acasă".

[citeste si]

Anna Vyakhireva nu crede că Gyor mai poate pierde locul 1 în grupă. "Nu cred că Gyor poate pierde acasă cu Krim, aşa că scopul nostru este să obţinem locul 2. Vom face tot posibilul pentru a câştiga meciul cu Bucureşti. Jucăm acasă şi suntem foarte motivate să-i facem pe fani fericiţi", a spus handbalista, care ar alege Metz ca adversară pentru sferturile de finală, dacă ar fi nevoită să facă acest lucru: "Fanii lui Ferencvaros sunt fanatici, simţi presiunea lor".

CSM Bucureşti a ajuns cu bine în Rusia, având la dispoziţie 16 handbaliste. Helle Thomsen a fost însă nevoită să facă o modificare în lot. În locul interului stânga Bianca Bazaliu, accidentată, a fost cooptată Alina Iordache, al treilea portar, mai precizează sursa citată.

Partida dintre Rostov și CSM București se va disputa mâine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel