Roșii și banane, o combinație perfectă în bucătărie: dacă nu ai încercat-o, acum este momentul să o faci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Roșii și banane o combinație perfectă în bucătărie, dacă nu ai încercat-o, acum este momentul să o faci. Sursa foto: freepik.com
Roșii și banane o combinație perfectă în bucătărie, dacă nu ai încercat-o, acum este momentul să o faci. Sursa foto: freepik.com
Îți plac bananele? Dar roșiile? Ai încercat vreodată să le combini și să faci un preparat nou?

De-a lungul anilor, au fost inventate multe rețete în bucătărie. Astfel am asistat la o schimbare profundă în bucătărie prin cuplarea a numeroase produse cu arome complet opuse, dar care s-au bucurat de succes.

O rețetă pe care trebuie să o încerci este salata de roșii cu banane. O combinație care poate părea ciudată, dar care a dat naștere unei noi idei în bucătărie. Acest preparat este un motiv în plus pentru a asocia produse complet diferite, experimentând ceva nou.

Ți-au rămas paste în frigider? Prepară o omletă crocantă și rafinată: 5 secrete ale bucătarilor

Așa a apărut pentru prima dată o rețetă de salată, care poate părea oarecum atipică. În primul rând, ai nevoie de următoarele ingrediente:

două banane coapte,

două roșii,

suc de lămâie,

sare după gust,

o lingură de frunze de coriandru mărunțite,

o jumătate de linguriță de semințe de in mărunțite,

3 vârfuri de cuțit de garam masala sub formă de pudră (un amestec indian de condimente),

o linguriță de zahăr pudră.

 

Salata de roșii cu banane. Modul de preparare

 

Procedura este foarte simplă: în primul rând bananele și roșiile trebuie răcite înainte de a le toca. Ulterior toacă separat bananele și roșiile. Stropește bananele cu zeama de lămâie și amestecă-le pentru a le acoperi uniform. La final, adaugă roșiile și restul ingredientelor și amestecă activ înainte de servire.

Ouă umplute cu ton: o gustare originală pentru masa festivă

Rețeta este proaspătă și delicioasă, de aceea o poți experimenta prin asocierea produselor care apr incompatibile. De-a lungul anilor, această salată a avut succes fiind preparată în diverse părți ale lumii, evidențiind o aromă unică.

Iată cum în prezent, în bucătărie, diverse produse sunt folosite într-un mod diferit decât în ​​trecut, bucătarii experimentând idei și propuneri destul de sugestive.

Plăcintă cu mere fără coacere. O rețetă simplă care te salvează când nu ai cuptor

Această rețetă complet inovatoare trebuie încercată neapărat. Această asocierea a bananelor și roșiilor te va cuceri iremediabil. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel