Ronaldo și-a cerut scuze după un gest rușinos. A dat de pământ cu telefonul unui suporter, la finalul meciului Everton - Manchester United / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
 Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
Starul lusitan Cristiano Ronaldo (Manchester United) şi-a cerut scuze pentru gestul său de sâmbătă, când a lovit peste mână un suporter, cauzând căderea mobilului acestuia la pământ, după eşecul cu Everton (0-1) în Premier League, transmite AFP.

Londra, 10 apr /Agerpres/ - Starul lusitan Cristiano Ronaldo (Manchester United) şi-a cerut scuze pentru gestul său de sâmbătă, când a lovit peste mână un suporter, cauzând căderea mobilului acestuia la pământ, după eşecul cu Everton (0-1) în Premier League, transmite AFP.

VIDEO

'Nu este niciodată uşor să gestionezi emoţiile în asemenea momente dificile precum cele prin care trecem noi', a scris Ronaldo pe contul său de Instagram, după ce pe reţelele de socializare circulau imagini ale incidentului.

'Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm un exemplu pentru tinerii care iubesc acest sport frumos. Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea de furie şi, dacă este posibil, aş dori să invit acest suporter să urmărească un meci la Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate', a adăugat atacantul lusitan, care nu a jucat la nivelul său obişnuit. United ocupă locul şapte în clasament, la şase puncte de zona Ligii Campionilor. 

Citește și - Cristiano Ronaldo a anunţat obiectivul Portugaliei la CM 2022

Portugalia s-a calificat la Cupa Mondială din 2022, din Qatar, după victoria cu 2-0 în faţa Macedoniei de Nord. 

Cristiano Ronaldo a anunţat obiectivul ţării sale, la ce va fi a cincea Cupă Mondială din cariera sa. 

"Există multe modalități de a ajunge la destinația dorită, uneori drumul poate să nu fie atât de direct pe cât ne-am dorit, dar cel mai important este să ajungem acolo!

Din punct de vedere personal, merg la cea de-a 5-a Cupă Mondială și a 12-a finală a unei mari competiții internaționale pentru Portugalia, cu același entuziasm ca în prima zi, dar cu o ambiție mult mai puternică, o ambiție de a îndeplini dorința tuturor: dorința de a câștiga (n.r. Cupa Mondială din Qatar)!

Deocamdată, putem zâmbi cu sentimentul de împlinire, pentru că am mai rezolvat o etapă. Dar nu vrem să ne oprim aici. Noi vrem mai mult! Ne dorim mult mai mult! Pentru noi, pentru ai noștri, pentru Portugalia... Spre Qatar!", a transmis Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel