Ronaldo, mesaj pentru fani după ce a fost acuzat că nu a respectat carantina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe conturile de socializare în care le transmite oamenilor că dacă stau acasă vor salva vieţi. Jucătorul echipei Juventus s-a retras în Portugalia, alături de familia lui, în perioada pandemiei de coronavirus.

Cristiano Ronaldo le-a transmis un mesaj tuturor fanilor lui de pe site-urile de socializare. Starul clubului Juventus le-a recomandat oamenilor să rămână acasă, pentru că în felul acesta vor participa la salvarea mai multor vieţi.

„În această perioadă dificilă pentru întreaga lume, trebuie să rămânem recunoscători pentru lucrurile care contează - sănătatea, familia şi cei dragi. Staţi acasă şi hai să ajutăm pe toţi cei din sectorul de sănătate care luptă pentru a ne salva vieţile. #staţiacasăsalvaţivieţi", scrie Ronaldo pe Instagram.

Sfatul atacantului a venit după un val de critici venite la adresa sa. În presa internaţională au apărut poze cu portughezul la plimbare cu logodnica lui şi cu copiii pe afară. Cristiano Ronaldo a fost acuzat că nu a respectat carantina, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel