Romică Ţociu, probleme la "Te cunosc de undeva". A cerut ajutorul: "E îngrozitor pentru mine!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Romica Tociu
Sursa foto: Facebook Romica Tociu
Romică Țociu s-a văzut nevoit să ceară ajutor în timpul filmărilor de la "Te cunosc de undeva".

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 a adus cuplul Carmen Chindriş şi Romică Ţociu în faţa unei provocări de zile mari – transformarea în Nino d’Angelo şi Brunella Selo - Senza giacca e cravatta. Iar dacă momentul este unul plin de eleganţă şi stil, de data aceasta fonetica le-a dat mari bătăi de cap celor doi artişti. 

Romică Ţociu chiar a mărturisit că a apelat la bunul său prieten, Ciro de Luca, pentru a putea intra în pielea personajului: „A trebuit să scot cuvintele fonetic, pentru a le putea învăţa. Chiar am vorbit şi cu prietenul Ciro de Luca, i-am cerut ajutorul pe partea de pronunţie, pentru că nu e deloc uşor!”, a declarat Romică, pentru ca mai apoi să completeze: „Personajul este îngrozitor pentru mine! O nenorocire – eu, care sunt expresiv, mă mişc într-una pe scenă, de data aceasta va trebui să mă mişc numai din gât! Nu ştiu dacă voi reuşi!”.

Cum se vor descurca cei doi cu noua provocare primită de la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel