Urmărește emisiunea live
Romașcanu i-a dat REPLICA lui Fenechiu. "Doar vă plângeți. Ați venit cu NIMIC în Parlament"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Daniel Fenechiu Foto Agerpres
Daniel Fenechiu Foto Agerpres
Lucian Romașcanu i-a dat replica lui Daniel Fenechiu după ce acesta a vorbit despre dorința alegerilor anticipate, dar și despre pașii spre alegeri. 

Întrebat cum ajungem la alegerile anticipate, minimal, pas cu pas, Daniel Fenechiu a răspuns, în direct la Realitatea Plus:

"Dacă ei vor valida fiecare măsură pe care vrea să o ia Guvernul Orban, nu mai sunt importante anticipatele. Problema este că suntem în an alectoral, problema este că în această conjunctură pot transforma măsurile Guvernului Orban așa cum au făcut măsurile Guvernului Cioloș. Poate vă amintiți ce acea "țopăială fiscală" ca să duc un termen mai în trecut, în care orice propunere sau orice ordonanță dată de Guvernul Cioloș, ajunsă în Parlament devenea altceva". 

Ne-am putea trezi cu amnistii mascate și majorări

"Ne-am putea trezi cu amnistii mascate, inclusiv fiscale, nu așa... ne putem trezi cu alte majorări care din punctul nostru de vedere, în momentul de față, nu se justifică pentru că în momentul în care intri în logica electorală, fiecare partid, fiecare grup, fiecare persoană simte nevoia să arate că face ceva pentru cetățenii care trebuie să se prezinte la vot, iar acest punct de vedere, având de ales între un an de luptă în materie de populism și o perioadă scurtă cu alegeri rapide, care să dea o nouă majoritate, evident că mergem pe varianta unor anticipate. Însă mergem pe predictibilitate. PSD-ul și alte partide politice ne-au anunțat că dacă facem asta ne pun moțiunea", a adăugat Daniel Fenechiu. 

Romașcanu i-a dat replica

"Dumneavoastră vreți anticipate pe o frică că PSD care când are, când nu are majoritate în funcție de cum vă convine s-ar putea să facă lucruri neplăcute, în schimb vă plângeți că nu vă puteți implementa programul din cauza PSD-ului, nevenind cu nimic în Parlament. Ați venit cu nimic în Parlament, doar cu asumări. Veniți cu prima lege, cu primul proiect, unul măcar!", a declarat Lucian Romașcanu,  în direct la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel