Romanul Cum să faci primul milion, de Bogdan Costin, în limba franceză
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Romanul Cum să faci primul milion , semnat de Bogdan Costin, publicat în 2013 la Editura Cartea Românească, a apărut la Editura Autrement, ce face parte din prestigiosul grup Flammarion, în traducerea Floricăi Courriol, cu titlul Un plan mortel .

Din prezentarea romanului de pe coperta ediţiei în limba franceză: „Situat între Michel Houellebecq şi Brest Easton Ellis, Bogdan Costin creionează portretul nefardat şi nemilos al unei societăţi în care banul face omul.

Bogdan Costin s-a născut în 1975. Publicitar şi dramaturg, este vârful de lance al noii generaţii foarte dinamice de scriitori din Europa de Est. Un plan mortel, primul său roman, a fost selecţionat în cadrul Festivalului Primului Roman de la Chambéry".

Parodie la adresa cărţilor motivaţionale şi inspiraţionale pline de „sfaturi de aur", Cum să faci primul milion, romanul lui Bogdan Costin e filmul tragi-comic al lumii de azi.

[citeste si]  

Despre Bogdan Costin

Scriitor şi publicitar, Bogdan Costin a debutat în proză cu romanul Cum să faci primul million, publicat la Editura Cartea Românească în 2013. În 2016 a revenit cu un nou roman, Sfîrşitul a fost aproape, la aceeaşi editură. A mai scris texte pentru teatru, cu care a câştigat de două ori marele premiu la concursul de dramaturgie al Festivalului de Comedie Românească (2007, 2011).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel