Românii nu se ridică din pat pentru 6.000 de euro/lună. Vezi câți au aplicat pentru un job la Laserul din Măgurele
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
eli-np
eli-np

Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară - "Horia Hulubei" (IFIN-HH)a demarat angajările pentru proiectul celui mai puternic laser din lume, The Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP) de la

Proiectul ELI-NP va scoate 250 de posturi la concurs până în 2018. Pe site-ul dedicat proiectului, IFIN-HH a anunțat că are nevoie de Ingineri, Cercetători Seniori, Cercetători Juniori și Tehnicieni. Deși grila de salarizare anunță salarii de 6.000 de euro pentru un Cercetător Senior, doar 15 CV-uri au fost trimise pe adresa de concurs.

Responsabilul Proiectului European ELI-NP, Ovidiu Teșileanu, a declarat pentru De Ce News că IFIN-HH nu are o limită de număr de candidaturi și data până la care se pot depune aplicațiile. După ce se va strânge un anumit număr de aplicații, o Comisie de Selecție se va întruni pentru a le supune unei evaluări.

"Evaluarea se va face inițial, pe bază de CV și listă de publicații. Se vor face niște punctaje, pe baza unor criterii naționale, unor criterii ale IFIN-ului ce trebuie îndeplinite. Apoi, Comisia de Selecție îi va chema la interviu pe primii clasați. După aceea, se face un clasament", a declarat Ovidiu Teșileanu pentru De Ce News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel