ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, glume de autobază în ziua de Paști
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
În prima zi de Paști,  ROMÂNII AU TALENT ne-a oferit un show păcătos: imagini  cu sâni goi, percuție la fese și dansuri lascive. 

Andra a fost cea care a atras atenția, când pe scena de la "Românii au talent" o fată își dezvelise sânii și, cu pieptul mânjit de vopsea, se făcea că desenează ceva pe o hârtie. „Ne-am pierdut deja mult timp", a spus și Andi Moisescu despre moment, precizează paginademedia.ro.

Mihaela Rădulescu a fost singura care a apreciat prestația oferită de Pro TV în prima zi de Paște, în timp ce pe ecran au fost prezentați, în mai multe primplanuri, sânii dezgloiți ai tinerei. Concluzia celorlalți jurați a fost aceea că tânăra nu a dorit decât să-și arate sânii. 

În emisiunea de Paște, pe lângă prim planurile repetate cu sânii goi ai concurentei, mânjiți de vopsea, Românii au talent a mai prezentat un număr de percuție la fese: un tânăr încerca să cânte ceva lovind trei tinere aplecate peste fesele acoperite sumar.
Într-un alt număr, două tinere dansau lasciv cu mișcări care trimiteau la un act sexual. Au trecut mai departe.

Citește și: Andreea Marin, REACȚIE la declarațiile Mihaelei Rădulescu

Din aceeași emisiune nu au lipsit glumele despre bătături în palmă, făcute de Mihaela Rădulescu sau legate de un concurent care a arătat o poză cu un baros pe care-l ținea în pantaloni.

Mihaela Rădulescu a mai avut  un mesaj și  la adresa unui concurent, care i-a lăsat pe toţi mască când a apărut pe scenă cu o drujbă. Bărbatul a sculptat cu drujba într-o bucată de lemn, fapt care a încântat-o la nebunie pe Mihaela.

Mai ştii să faci şi altceva cu scula aia? Eşti un bărbat adevărat!, a fost replica acesteia. De aceea, el a dorit să îi arate Mihaelei ce mai poate face cu drujba, şi a desfăcut mai multe sticle de bere cu ea. Deşi momentul nu a fost deloc artistic, el a fost trimis direct în etapa următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel