ROMÂNII AU TALENT, CÂȘTIGĂTOR 2015. Mihaela Rădulescu, mesaj înainte de FINALĂ
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Puține ore ne mai despart de marea finală a concursului "Românii au talent"! Emoții au atât concurenții care vor urca pe scena de la Pro TV, cât și jurații care au o misiune grea vineri seară.

Înainte de finala emisiunii "Românii au talent", Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

"Am o emisiune importantă pentru mine şi pentru toți cei implicaţi, fie că-s echipă sau concurenți. Și mă bucur să văd că oamenii care contează în viaţa mea mă sună să-mi ureze baftă şi înţeleg că am nevoie de susţinerea lor emoțională, oricât de departe ar fi, oricâte avioane sau maşini ne-ar uni, daca ne-am porni la drum. Dacă aveţi un gând bun de dăruit, îl primesc cu tot sufletul. Energia bună vine de la oameni buni, care-ţi ştiu sufletul şi care pot renunța, pentru câteva secunde, la ei insişi. Iar din renunţarea asta simplă, rezultă asa o bucurie întreagă după.... Bucuria că ai dăruit un gând bun te duce atât de departe...", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

"N-am avut asemenea emoții la nicio emisiune de până acum - și am făcut câteva mii, în direct... Ce-o fi în sufletul concurenților, Doamneeeee?", a continuat vedeta pe reţeaua de socializare.

VEZI ȘI: Emoții mari la Românii au talent. Informații despre cei 15 concurenți care vor intra în cursa pentru marele premiu. Live Text pe DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel