ROMÂNII AU TALENT 2017. PRO TV îl contrazice pe Maxim Prepeliță, concurentul de finală ELIMINAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ROMANII AU TALENT 2017
ROMANII AU TALENT 2017
Maxim Prepeliță a ridicat sala în picioare în audiții, la ”Românii au talent”, de la PRO TV. Bijutier de meserie,  fără pregătire muzicală de specialitate, el a atins toate notele piesei "Caruso" a lui Andrea Bocelli. Cu toate acestea, nu o să-l mai revedem în semifinale. 

Pentru DCNews, Maxim Prepelită a declarat că a fost sunat de la ”Românii au talent”, i s-a spus că este în semifinală. Când a sunat pentru a întreba dacă vine la repetiții pe 17 mai, i s-a răspuns: "Îmi pare rău. Au fost schimbări. Tu nu mai participi. Ești scos din semifinală. Așa a decis comisia", potrivit declarațiilor sale. 

Vezi mai mult: EXCLUSIV Românii au talent 2017: Prepeliță, concurent de finală, ELIMINAT. Situație REVOLTĂTOARE

PRO TV a transmit o poziție oficială în urma articolului publicat de DCNews: ”Tinem sa mentionam ca apreciem talentul domnului Maxim Prepelita si faptul ca a ales sa se inscrie in sezonul sapte Romanii au talent. In ceea ce priveste regulamentul competitiei, tinem sa precizam faptul ca in urma preselectiilor urmeaza a doua etapa de selectare a concurentilor care ajung in semifinalele LIVE. Membrii juriului se intalnesc si aleg cei 50 de semifinalisti. In urma acestei etape, domnul Prepelita a fost informat de catre echipa Pro TV ca nu a fost selectat pentru semifinalele show-ului.”

(w670)

Astfel, în vreme ce Maxim Prepeliță declară că a fost sunat pentru a fi anunțat că este în semifinală, PRO TV susține că nu a trecut de proba eliminatori de după audiții. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel