Românii au talent, 11 martie 2022. Momentul de GOLDEN BUZZ care l-a uluit pe Bobonete: Nu ştiu de unde ai venit, nu ştiu cum de există un copil ca tine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Marius Mabda, din Oradea, este concurentul care a primt Golden Buzz-ul, în această seară. La doar 12 ani, puștiul a reușit să-i uimească pe toți cei din sală, care l-au aplaudat în picioare.

Marius Mabda a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut părinților să-l ducă la o școală. A participat la diverse competiții de dans, în țară și  în străinătate, iar în această seară a reușit să-i emoționeze pe toți, de la jurați la spectatorii din sală, pin eleganța și dăruirea sa.

"Este un moment care va intra în istoria acestei emisiuni"

Momentul lui a fost unul inedit, iar comentariile juraților au fost pe măsură.

"Darius, nu știu de unde ai apărut, ce ai făcut, în ultimii cinci ani, de când te-ai apucat de dans, dar cred că eşti unul dintre cei mai norocoşi copii din lumea asta pentru că eu cred că ţi-ai descoperit calea. Nu am mai văzut aşa ceva. Este un moment care va intra în istoria acestei emisiuni şi pe care nu ai să îl uiţi toată viaţa ta", a spus Andi Moisescu.

"Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție”. Este un moment de aur în viața ta acum”, i-a spus Dragoș Bucur. 

"Am văzut mulţi dansatori foarte talentați, dar ce ai tu este atât de special... Îţi doresc să fii pe podium, anul acesta, la "Românii au talent", dacă nu chiar să câştigi", a spus Andra. Artista nu a rezistat emoţiilor şi a mers pe scenă şi l-a îmbrățișat.

"Sunt uluit de performanța ta"

"Sunt uluit de performanța ta, de ce s-a întâmplat pe scenă. Nu ştiu de unde ai venit, nu ştiu cum de există un copil ca tine. Îţi urez mult succes în continuare, dar aş vrea să ştii că tot timpul, în orice ipostază a carierei tale te vei afla, eu vreau să fiu în spatele tău, măcar cu o vorbă bună", i-a spus Mihai Bobonete lui Darius.

Iar Golden Buzz-ul a venit natural. Bobonete este cel care l-a trimis direct în semifinale.

Veiz și: Marina, concurentă la "Românii au talent", părăsită de mamă la 9 ani din cauza tatălui bolnav: A plecat la acel bărbat pentru că avea mai mulţi bani şi era mai tânăr

Valeriia Voitko, concurentă la Românii au talent: Când am plecat de acasă, era Ucraina. Când m-am întors, era Rusia

Iată momentul lui Darius Mabda de la "Românii au talent":

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel