Românii au făcut zid în jurul părintelui Calistrat. Mii de semnături într-o petiție de susținere: Vrem aflarea adevărului și vrem protejarea părintelui de cei care îl atacă necontenit
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook Părintele Calistrat
Foto: Facebook Părintele Calistrat
Părintele Calistrat Chifan se bucură de o imensă susținere din partea credincioșilor.

În spaţiul online s-a pornit o adevărată campanie de susținere a părintelui Calistrat Chifan. Sunt zeci, poate sute de mii de oameni care au distribuit o petiție de susținere a duhovnicului de la Vlădiceni. Petiția a fost semnată de peste 3500 de persoane și se așteaptă să însumeze câteva zeci de mii. Petiția creată pe site-ul de specialitate www.petitieonline.com arată că părintele trebuie protejat de tăvălugul celor două surori, mai ales că totul a fost pus la cale special să îl denigreze:

„Am inițiat această petiție pentru a-l susține pe părintele Calistrat Chifan de la mânăstirea Vlădiceni. În tot acest scandal este foarte important să nu dezbinăm Biserica Ortodoxă Română, singura instituție care mai stă în calea mântuirii neamului. De altfel, în presă a apărut doar un singur fir epic al poveștii. Cu toate că personalul medical a afirmat că cele două surori au înjurat medicii și că au refuzat orice alt consult suplimentar, nimeni nu s-a sinchisit să spună acest lucru. Așadar, vrem aflarea adevărului şi vrem protejarea părintelui Calistrat de neomarxiștii care îl atacă necontenit. Semnaţi şi voi această petiţie pentru protejarea ortodoxiei, a neamului românesc“, se arată în textul petiției, conform BZI.

VEZI ȘI     -    Noi filmări cu una dintre femeile implicate în incidentul de la Mănăstirea Vlădiceni. Provocări la adresa părintelui Calistrat / Drept la replică din partea femeii / video

Mii de comentarii de susținere a lui Calistrat Chifan

Textul petiției cuprinde mii de comentarii de susținere a părintelui Calistrat. Conform datelor publicate de site, petiția a fost semnată de oameni din întreaga lume. Vorbim de mai toate orașele din România, dar și din Germania, Marea Britanie, Spania, Italia sau Franța. Oamenii consideră că totul este o înscenare şi că o anumită parte din presă a pornit o întreagă acțiune de denigrare la comandă. Așadar, redăm câteva dintre mesajele de susținere primite la petiția care a fost iniţiată de curând:

„Părintele nu este vinovat! Surorile lui Iuda trebuie pedepsite!“, se arată într-unul dintre mesaje.

„Părintele Calistrat Chifan aduce oamenii mai aproape de Dumnezeu prin pildele sale bine alese. Are un har aparte, o voce care rămâne mult timp în minte după ce îl asculți. Provocările de acest fel nu îl acuză. Orice om are limitele lui, iar din ceea ce se spune, cele două au provocat de mai mult timp răbdarea părintelui. Lăsaţi-l să slujească! Nu îi mai puneți piedici“, a scris altcineva.

„Semnez pentru părintele Calistrat, deoarece este un om minunat,cei din presă mai ales vor să-l denigreze, nu se face atâta tam-tam când un medic sau o asistentă este denigrată.“, a mai scris un internaut.

CITEȘTE ȘI     -    Arhiepiscopia Iașilor: Părintele Calistrat Chifan a fost oprit de la slujirea celor sfinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel