România, victorie categorică împotriva Ucrainei. Avertismentul lui Mircea Lucescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul Mircea Lucescu a făcut un comentariu, după victoria Tricolorilor în fața Ucrainei.

România a debutat fabulos la Campionatul European de Fotbal și s-a impus în fața Ucrainei cu un binemeritat 3 - 0. Nicușor Stanciu a deschis scorul în minutul 29, după o pasă a lui Denis Man, iar Tricolorii au avut avantaj la pauză.

Repriza a doua a adus încă două goluri României, prin Răzvan Marin în minutul 53 și Denis Drăguș în minutul 57.

România se află pe primul loc în Grupa E și se pregătește pentru un meci de senzație cu Belgia, care se va juca sâmbătă, 22 iunie 2024.

Antrenorul Mircea Lucescu a comentat reușita României la EURO 2024, într-un interviu acordat PROTV imediat după terminarea meciului.

CITEȘTE ȘI         -        Gafă majoră a ucrainenilor înaintea meciului cu România. Au încurcat tricolorul cu drapelul Belgiei / foto în articol

„Vă spun un lucru, victoria e importantă doar dacă aduce alte victorii. Să nu însemne un sfârşit. Trebuie să fie, din contră, un motiv extraordinar de a-şi dubla jocul la următorul meci, cel cu Belgia, care e foarte greu. Dar după cum au evoluat azi, demonstrează că pot juca contra oricărei echipe“, a spus încrezător Mircea Lucescu.

„Atmosfera a fost senzaţională. Am câştigat cu 1-0 la galerii. Mi-a plăcut cum s-au îmbrăcat toţi în galben. Echipa României a fost susţinută de un public senzaţional, care a încurajat-o permanent. S-a văzut reacţia pe teren, ai noştri au câştigat duelurile, am fost peste ei din toate punctele de vedere.

Putem spera la optimi, dar să trecem de grupe prima dată. Fiecare meci are propria lui istorie. Evoluţia noastră de azi a fost declanşată de o eroare foarte mare. Acolo s-a schimbat tot, ai noştri s-au apărat foarte bine şi au plecat bine pe contraatac. Apărarea a evoluat foarte bine, au scos tot din careu, împotriva unor atacanţi de valoare“, a concluzionat Mircea Lucescu.

CITEȘTE ȘI         -        Imaginile zilei cu liderii politici de la București la meciul României cu Ucraina / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel