ROMÂNIA-UNGARIA 1-1. Dumitru Dragomir, acuzații dure după meciul ROMÂNIA-UNGARIA
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
dumitru-dragomir-gsp3
dumitru-dragomir-gsp3
ROMÂNIA-UNGARIA. Dumitru Dragomir a criticat schimbările făcute de selecționerul Victor Pițurcă în meciul cu Ungaria, dar şi atitudinea unor tricolori.

VEZI ȘI: Clipe de GROAZĂ pe Arena Națională la meciul România-Ungaria


ROMÂNIA-UNGARIA. Tricolorii au pierdut două puncte importante în campania de calificare la EURO 2016, fiind egalaţi de Ungaria în minutul 82 al unei partide în care nu le-au pus decât rareori probleme apărătorilor adverşi. După partidă, Dumitru Dragomir i-a criticat dur pe jucători şi selecţioner.

ROMÂNIA-UNGARIA. "Doi inși au jucat mai binișor și i-a scos pe amândoi. Nu mai știa nimeni să paseze. Parcă eram o echipă de cartier. Cum să-l scoți pe ăla care joacă cel mai bine? Nu se poate să faci schimbările astea. De unde știa că e Sânmărtean obosit? Asta e strategia lui. El poate scoate doi, trei oameni din joc. Tănase a fost în primi trei ca slabi. Îl pui pe Chiricheș când îl ai pe Enache. Ce știe Chiricheș să joace în bandă?

ROMÂNIA-UNGARIA. Rezultatul e echitabil. N-am fost mai buni decât ungurii. În afară de Sânmărtean mi-a mai plăcut un pic Pintilii. Mi-a mai plăcut și Maxim, chiar dacă a avut multe pauze în joc. Și Raț mi-a plăcut. Încep să nu mai fiu optimist privind calificarea la greșelile care se fac", a declarat Dumitru Dragomir, la Dolce Sport, conform RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel