România TV, audiențe mari în ziua alegerilor / Colaborare maraton cu DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Rudolf Andreescu
Foto: Rudolf Andreescu
Postul de televiziune România TV a avut audiențe mari în ziua alegerilor locale și europarlamentare.

Pe data de 9 iunie 2024, în ziua alegerilor locale și europarlamentare, România TV a reușit să se impună ca lider de audiență în rândul posturilor de știri din România. 

România TV a oferit o acoperire extinsă și diversificată a alegerilor, aducând în prim-plan atât aspectele locale, cât și pe cele europene ale scrutinului. Postul de televiziune a dedicat emisiuni speciale și dezbateri în care au fost invitate personalități politice și analiști de renume, contribuind astfel la o informare obiectivă și cuprinzătoare a publicului. Prin transmisiunile directe și actualizările constante, România TV a rămas sursa principală de știri pentru milioane de români care au dorit să fie la curent cu desfășurarea și rezultatele alegerilor.

Succesul România TV din ziua alegerilor locale și europarlamentare de pe 9 iunie 2024 reflectă nu doar calitatea programelor sale, ci și încrederea pe care telespectatorii o au în echipa de jurnaliști și analiști ai postului.

Pe durata întregii zile, România TV a avut un rating de 2,3%, iar în intervalul 18:00 - 24:00, acesta a fost de 3,9%.

DC Media Group s-a raliat ieri, în intervalul orar 17:00-19:00, României TV, iar postul de televiziune a difuzat reacții calde din studiourile DC News și analize de cea mai bună calitate a sondajelor de opinie și EXIT-POLL-urilor realizate de specialiștii DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel