România TV: Imagini exclusive cu Dragnea în mașina poliției, înainte de încarcerare
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 28 mai 2019, 02:00
WhatsApp
România TV a difuzat imagini exclusive cu Liviu Dragnea, care se află în mașina poliției, înainte de încarcerare la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea se află în cea de-a doua maşină, care a plecat de la locuinţa sa din Bucureşti, anunţă România TV, care a prezentat şi imaginile care îl arată pe şeful PSD pe canapeaua din spate a maşinii. În imagini se vede că Liviu Dragnea este îmbrăcat lejer şi are cartea de identitate în buzunarul cămăşii.

Amintim faptul că o primă maşină care, potrivit unor surse, i-ar fi aparţinut lui Liviu Dragnea a plecat de la locuinţa din Bucureşti a şefului PSD. La ieşirea din garajul subteran al imobilului, mai multe persoane au strigat "la puşcărie!". Presa a plecat pe urmele maşinii. Chiar dacă maşina are geamuri fumurii, reporterul România TV aflat la faţa locului a declarat că în spate se afla o persoană care părea să fie Liviu Dragnea, iar la volanul maşinii se află şoferul liderului PSD. Mașina cu geamuri fumurii, în care se presupune că se află Liviu Dragnea, a făcut de două ori ocolul centrului, apoi a mers spre Casa Poporului și a revenit.

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare şi trebuie să se predea, astăzi, în vederea încarcerării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?