România-Turcia. Lucescu, după înfrângere: N-a fost un test important
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu a făcut o analiză a naționalei României după meciul pierdut de Turcia, la Cluj Napoca cu scorul de 2-0. Il Luce a spus și ce jucător îi place de la prima reprezentativă a țării noastre.

"A fost o atmosferă excelentă pentru un meci de pregătire, publicul a fost unul fantastic, a împins de la spate echipele. 

Totuși, nu a fost un test important. S-a văzut diferența de vârste dintre cele două echipe. A mea a avut o medie de 24 de ani. 

România a fost mult mai bună, a început mai bine jocul, se vede că e o echipă mult mai omogenă decât a mea. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor români și cum au abordat acest joc: au fost foarte agresivi, au combinat frumos.

Să dea Dumnezeu să reușească Contra la națională! E nevoie de multă îndârjire profesională, de o insistență deosebită. Cred că echipa României e pe un drum bun, dar să vedem dacă va fi la EURO 2020.

Budescu e un jucător foarte bun, a jucat foarte bine, nu mă așteptam la asta. Naționala are nevoie de el", a declarat "Il Luce", la Pro X, conform gsp.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel