România-Turcia 0-2: O înfrângere care a măcinat nervii suporterilor
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Dezamăgire pe Arena Națională. Tricolorii au pierdut confruntarea cu Turcia din preliminariile Campionatului Mondial şi a căzut pe locul 4 în grupă. Scorul partidei din această seară, 0-2, face tot mai anevoios drumul spre Brazilia. 

Primul gol al fotbaliștilor turci a venit în minutul 22, după o infiltrare a jucătorului turc Burak Yilmaz între Chiricheş şi Goian.

Deși Tătăruşanu a fost excelent - s-a opus în două rînduri în situaţii de 1 la 1 cu atacanţii Turciei, Yilmaz și Bulut -, am avut un gol un gol anulat al lui Stancu pe motiv controversat de ofsaid, plus două bare prin Tănase în prima repriză şi prin Adi Popa la mijlocul reprizei secunde, România a mai primit un gol, în prelungirile partidei, când Erdinc a marcat după un şut plasat.

Scorul final al partidei România-Turcia plasează țara noastră pe locul 4 în grupă, după Ungaria care a învins-o pe Estonia, dar şi după Turcia din cauza golaverajului nefavorabil.

Şanse pentru a ajunge la CM 2014 mai există, însă până acolo trebuie să ajungem să recăpătăm locul doi în grupa D, iar apoi să trecem de baraj, având în vedere că mai avem de disputat două meciuri, cu Andorra, în 11 octombrie, și cu Estoniam, în 15 octombrie.

Iată cum se prezintă clasamentul grupei D 1. OLANDA - 22 p 2. Ungaria - 14 p 3. Turcia - 13 p (golaveraj 14-7) 4. România - 13 p (golaveraj 13-12) 5. Estonia - 7 p 6. Andorra - 0 p  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel