România - Suedia | Becali se roagă pentru victorie ”ca să câștige el bani”. Supărat pe Contra
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
Vineri se joacă, pe Național Arena, partida decisivă România - Suedia, în urma căreia se va ști în proporție mare cine se califică direct la EURO 2020, însă Gigi Becali e supărat pe Contra pentru selecția făcută.

Gigi Becali s-a rătat supărat că Tănase și Panțîru nu a fost convocat, dar  crede că naționala României se va califica la turneul final de vara viitoare: ”Cred că ne calificăm. Așa vrea Dumnezeu, ne califică Dumnezeu. Vrea Dumnezeu să ne calificăm ca să ia Becali bani. Să fie Man, Coman la Euro, să ia Becali bani pei ei. Eu fac rugăciuni și cred că ne califică, că așa vrea Dumnezeu” a spus el la Digisport.

Merita să fie Tănase, normal că merita să fie, trebuia să îl convoace la echipa națională. Merita să fie și Panțîru. Cum să nu-l iei pe Panțîru. E cel mai bun fundaș stânga din Europa și tu nu îl convoci. Asta înseamnă că nu știi fotbal. Nu e răutate, e necunoștință. Înseamnă că nici cei din federație nu știu fotbal, nu cunosc”, a spsus Gigi Becali la adresa lui Cosmin Contra.

Supărat pe Contra

Păi, dacă știau fotbal se găsea unul să-i spună lui Contra: ‘Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru!’. Asta înseamnă că nu știu fotbal. Contra nu e un om rău, dar nu știe fotbal, sau să vedem dacă nu știu eu. O să vedem peste câteva luni, sau peste un an. Și dacă eu nu știu fotbal, îmi cer iertare”, a mai declarat finanțatorul FCSB la Digi Sport.

Becali și Contra au mai avut un conflict și înaintea dublei din septembrie cu Spania și Malta, atunci când antrenorul nu l-a luat la lot pe Florinel Coman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel