România s-a calificat în finală la Mondiale. Barca feminină de la canotaj și-a câștigat seria
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Facebook Federația Română De Canotaj
Foto: Facebook Federația Română De Canotaj
Barca feminină de opt plus unu a României, şi-a câştigat seria, marţi, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Belgrad, rezultat care i-a adus calificarea directă în Finala A.

Echipa este formată din: Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel, Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Amalia Bereş, Magdalena Rusu, Adriana Adam, Iuliana Buhuş şi Ştefania Petreanu.

Alte două echipaje româneşti au obţinut calificarea în semifinalele A/B, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Canotaj.

Echipajul de patru rame masculin, compus din Ştefan Berariu, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc şi Florin Lehaci, a câştigat seria sa din recalificări, iar echipajul de patru vâsle masculin, format din Mihai Chiruţă, Sebastian Cornea, Ioan Prundeanu şi Florian Marian Enache, s-a clasat pe locul 2 în seria sa din recalificări.

Sergiu Bejan, Marius Cozmiuc, Ştefan Berariu, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Florin Lehaci, Bogdan Baitoc, Alexandru Danciu şi Adrian Munteanu, care alcătuiesc echipajul de 8+1 masculin, vor evolua în recalificări, după ce s-au clasat pe locul 5 în serie.

România participă cu 13 echipaje, compuse din 34 de sportivi, la Mondialele de la Belgrad, criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor, arată Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel