România - Rusia, 22 - 28. Antrenorul Ambros Martin, pus la zid
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Handbal feminin
Handbal feminin
După înfrângerea dureroasă a României, de vineri, în fața Rusiei, țara noastră ratând calificarea în finala Campionatului European de Handbal Feminin, vin acuzații grave.

Antrenorul Ambros Martin este văzut drept unul dintre vinovaţi pentru insuccesul naţionalei, din cauza lipsei de comunicare cu jucătoarele, potrivit foştilor mari handbalişti Cristian Gaţu şi Radu Voina.

Cristian Gaţu şi Radu Voina, acuzații la adresa antrenorului

 

"Eu nu sunt convins că fetele, după un time-out, care nu durează decât 60 de secunde, înțeleg tot ce le spune Ambros. El este convins că se face înțeles, pentru că fetele, la sfârșit, urlă 'Hai, România!' și pleacă. Dar, pe parcurs, dacă vă uitați după ele, se unesc două și se întreabă: ce-a vrut să spună?. Și explică cele care știu cât de cât limba engleză.

VEZI ȘI România - Rusia, handbal. Ambros, dezamăgit: Aici s-a decis meciul

Nu am informații din interior, dar se vede pe ecran. Eu așa am văzut!", a afirmat Cristian Gaţu.

De aceeaşi părere este şi Radu Voina, care s-a declarat în favoarea unor antrenori români la naţională.

"Ambros Martin este un antrenor foarte bun, cu o carte de vizită impresionantă, jos pălăria, dar eu sunt adeptul antrenorilor români la echipa națională și să se vorbească limba română la lot.

Nu știu dacă mai sunt alte cazuri ca ale noastre

 

Nu știu dacă mai sunt alte cazuri ca ale noastre. La Ungaria este Rasmussen (n.r - Kim Rasmussen, danez), care vorbește engleza. Olandezul de la Germania (n.r. - Henk Groener) vorbește germana. Nu mai vorbesc de Franța, aici cunosc foarte bine, Olivier Krumbholz este unul dintre cei mai mari antrenori, la fel ca și Trefilov, la Rusia. La un moment, cei doi au fost îndepărtați, din diferite motive, dar din lipsă de rezultate au fost readuși și au demonstrat de ce au valoare. Iar acum joacă finala", a mai spus Radu Voina.

CITEȘTE ȘI Accidentare Neagu. Pagina de facebook a Federaţiei Europene de Handbal, luată cu asalt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel