România nu merită
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Vom sta și ne vom holba cum joacă fotbal la Campionatul Mondial echipe ca Polonia, Peru, Panama, Iran și ne vom consola, ca niște tâmpiți, că stau acasa ca noi, Olanda sau Italia.

Uităm că noi am avut în grupa de calificare echipe pe care nu am fost în stare sa le batem ca Muntenegru sau Kazahstan(la ei acasă) și nici nu ne-am putut atinge de Polonia de parcă era Franța lui Zidane. 


Cum sa îmi reproșez că nu știu sa îmi susțin fotbalul din țara mea când nu am mai pupat un turneu final de 20 de ani. Eram la liceu când mă bucuram că batem Columbia și, de atunci, echipa asta s-a mai calificat de 2 ori. Despre Anglia de care râdeam atunci că se pierd cu firea când joacă cu noi, nu are sens să mai comentez. 


Nicio echipă națională despre care am auzit că știe un pic de fotbal nu a fost mai ratată din 1998 încoace. O umilință continuă, pe care circul din fotbalul intern nu face decat să o accentueze, și care din 4 în 4 ani se amplifică la CM cand țin cu Argentina, Franța, Germania sau care mi se pare mie că merită.

România nu merită niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel