România, medalii de aur la Openul de judo de la Belgrad
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
România a strălucit la Openul de judo de la Belgrad: echipa a obținut t rei medalii de aur şi una de bronz. 

După medaliile de aur de ieri, obţinute de Alexandra Pop şi Marcel Cercea, astăzi Vlăduţ Simionescu a câştigat printr-un ippon spectaculos finala la categoria plus 100 de kilograme. Înaintea sa, la aceeaşi categorie, Mircea Croitoru a obţinut medalia de bronz.

"Se tatonează unul pe altul şi probabil cel care va greşi primul va cădea dar iată este gata deja meciul, a câştigat Simi cu ippon exact ca şi colegul lui de ieri Cercea Marcel ne-a încântat cu o nouă tehnică superbă", a declarat Simona Richter, antrenorul lotului olimpic de judo.

Vlăduţ Simionescu a câştigat printr-un ippon de generic finala la categoria plus 100 de kilograme. El l-a dominat fizic pe tatami pe azerul JALIL SHUKUROV, căruia nu i-a lăsat nicio şansă. Simionescu s-a calificat în finală după ce l-a învins pe Zarko Culum, din Serbia.

La aceeaşi categorie de plus 100 de kilograme, Mircea Croitoru a câştigat medalia de bronz. În prima zi a openului de judo de la Belgrad, România a obţinut alte 2 medalii de aur. Marcel Cercea a câştigat si el cu un ippon spectaculos finala la categoria 73 de kilograme, iar Alexandra Pop a obținut aurul la 48 de kilograme, informează Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel