”România LOCKDOWN”. Răzvan Dumitrescu: ”Pentru că toate emisiunile se păstrează înregistrat, vă întreb”. Ce a urmat la Antena 3
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alegerile parlamentare sunt programate pentru data de 6 decembrie 2020. Despre acest subiect, a vorbit și Mădălin Voicu. 

Mădălin Voicu a fost întrebat, vineri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, dacă, în opinia sa, alegerile parlamentare din decembrie ar trebui să fie organizate sau amânate. 

„După părerea mea, alegerile nu pot fi ținute, dar nu pentru că avem interese, scopuri sau tot felul de alte subterfugii politice. Este păcat să găsim, după alegeri, socoteli și evidențe care ne vor întrista și mai mult”, a spus Mădălin Voicu.

Ulterior, a fost întrebat de către moderatorul Răzvan Dumitrescu: „Pentru că toate declarațiile și emisiunile se păstrează înregistrat, eu vă întreb: după alegeri, credeți că vom fi în lockdown sau nu? Ca să vedem cine a analizat mai corect momentul la vremea respectivă.”

Mădălin Voicu a oferit următorul răspuns: „După alegeri, o să se întâmple orice. Adică se poate întâmpla... nu vreau să estimez sau să anticipez, nu-mi place să fac valori în orb. Numai să ajungem acolo, asta e problema. Să nu creadă cineva că fac jocul unui partid. (...) Eu zic că noi nu trebuie să ne jucăm cu sănătatea, indiferent cât de mult credem sau nu în chestia cu pandemia sau cu virusul!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel