România, învinsă de Paraguay cu 2-0 în cea de-a doua partidă din turneul sud-american . Naționala rămâne în urna a 4-a pentru preliminariile CM 2014
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
alexe
alexe

După eşecul cu Brazilia, tricolorii au pierdut şi meciul cu Paraguay şi au ratat astfel şansa de a urca în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2014.

Fără selecţioner şi fără vedete, naţionala a pierdut şi amicalul cu Paraguay din turneul sud-american, oferindu-i un motiv în plus lui Hagi să refuze oferta FRF. Meciul a început cât se poate de prost pentru tricolori.

Latovlevici a pasat ideal pentru adversar în minutul 2, care l-a executat fără probleme pe Pantilomon. Putea fi chiar 2-0 pentru gazde două minute mai târziu, dar au ratat incredibil. Veteranul Acuna, pentru care s-a organizat acest meci de retragere, a fost schimbat în aplauze, iar jocul Paraguayului a câştigat în viteză.

S-a făcut 2-0 înainte de pauză, fără ca România să aibă măcar o ocazie. De la vestiare, tricolorii au ieşit mai motivaţi. Au încercat şutul de la distanţă, prin Alexe, s-au străduit în careu prin Tănase, au testat şi viteza lui Surdu, dar nu au reuşit să schimbe tabela.

Deoarece era meci în calendarul FIFA, o victorie ar fi dus România în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2014. Tricolorii au pierdut însă cu 0-2 şi vor avea mari probleme în a ajunge în curând la un turneu final.

Cele două selecţionate s-au întâlnit o singură dată până acum, într-o partidă amicală disputată pe stadionul "Steaua", la 3 iunie 1998, şi câştigată de România cu scorul de 3-2.

Întâlnirea de la Asuncion a fost partida cu numărul 300 disputată în deplasare de prima reprezentativă a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel