România intră anul acesta în Schengen terestru, garantează Marcel Ciolacu: Și nu vor mai fi vize pentru America. Vom intra și în OECD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Marcel Ciolacu face promisiuni uriașe românilor. 

”România va intra, peste o lună, aerian și maritim în Schengen (...) Eu vă garantez că, până la sfârșitul anului, România va intra în Schengen terestru. Anul viitor, România nu va mai avea vize cu America, iar în anul 2026 va intra în OECD - cel mai important proiect de țară al României, aderarea la OECD” a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3. 

Ulterior, premierul a întărit cele trei promisiuni, adăugând: ”Sunt cele mai importante lucruri pe care le au de făcut decidenții în România la acest moment. Ca să le realizăm, trebuie să facem reformele din PNRR, suprapuse cu reformele pentru aderarea la OECD”. 

Ce se va întâmpla odată cu intrarea la OECD

”În momentul în care am intrat la OECD, România va fi alături de toate statele dezvoltate din lume, nimeni nu va mai întoarce România din drumul ei, vor veni cele mai mari investiții. Se face ”upgrade” la 2-3 luni, ca să fim alături de toate statele dezvoltate, acesta este viitorul” a întărit social-democratul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel