România, fără campioană la handbal în 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Federaţia Română de Handbal a decis să nu acorde titlurile de campioană în acest sezon în Liga Naţională masculină şi feminină, a anunţat CS Dinamo.

 "Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a votat astăzi (cu 11-5) să nu se acorde titlul naţional în ediţia 2019-2020 a Ligii Naţionale, nici la masculin, nici la feminin. S-a luat act doar de faptul că Dinamo a încheiat pe primul loc în competiţia masculină, astfel că va avea dreptul de a cere un wild-card pentru Liga Campionilor (locul în European Handball League este asigurat). Este greu de digerat o astfel de decizie, în condiţiile în care am dominat clar campionatul, dar împreună cu suporterii noştri vom ieşi mai puternici din această criză", a postat CS Dinamo, pe pagina de Facebook.

Competiţiile, întrerupte de pandemia de coronavirus, nu se vor mai relua. Dinamo (21 de meciuri) conducea în clasament în liga masculină, cu 55 de puncte, fiind urmată de Potaissa Turda (22 de meciuri), cu 50 de puncte şi de CS Minaur Baia Mare (23 de meciuri), cu 43 de puncte.

La feminin, SCM Râmnicu Vâlcea (18 meciuri) şi CSM Bucureşti (17) ocupau în această ordine primele două locuri, la egalitate de puncte, 43, despărţite fiind de golaveraj. CS Minaur Baia Mare (18) ocupa locul 3, cu 36 de puncte.

SCM Râmnicu Vâlcea va evolua în Federaţia Română de Handbal a decis să nu acorde titlurile de campioană în acest sezon în Liga Naţională masculină şi feminină, a anunţat CS Dinamo. va solicita probabil un wild card pentru aceeaşi competiţie, potrivit romaniatv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel