România - Belgia. Suporterii naționalei fac spectacol la Köln. Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Suporterii României fac spectacol pe străzile din Köln, înainte de meciul cu Belgia. 

Peste 30 000 de suporteri români vor susține naționala la meciul cu Belgia. Aceștia au "invadat" străzile din Köln, acolo unde se va desfășura meciul. Este posibil ca numărul suporterilor să fie chiar mai mare, mulți dintre ei dorind să vină în zona orașului doar pentru atmosferă. Unii vin cu speranța că vor putea obține un bilet, chiar dacă nu le-au achiziționat din timp. 

De asemenea, România are o comunitate foarte numeroasă în Germania, cifrele neoficiale arătând o prezență de aproximativ 900 000 de conaționali.

Meciul România - Belgia va începe la ora 22:00. Belgia pornește cu prima șansă, însă reprezentativa țării noastre are un ascendent moral extraordinar după victoria superbă împotriva Ucrainei, din primul meci. 

Iată imaginile spectaculoase cu suporterii români, pe străzile din Koln:

@aamromania o sa câștigăm diseara in fața Begiei!!!!????????❤️????????????????#EURO2024 #fy #UEFA #foryoupage #germany???????? #romania???????? #belgia ♬ Super Deutschland ole - FanChants & Deutschland Mannschaft Fangesänge

 

România - Belgia. Suporterii echipei naționale, deja cunoscuți presei internaționale

Suporterii echipei naționale au fost subiect de știri încă de la primul meci, cel împotriva Ucrainei. Ziariștii străini prezenți la primul meci și care au relatat despre atmosfera de pe străzi, au fost surprinși de "marea galbenă", formată din suporterii echipei naționale. 

Chiar presa germană a relatat despre atmosfera extraordinară creată de suporterii români înainte de meci, dar și în timpul desfășurării partidei, atunci când imnul țării noastre a răsunat la mulți kilometri distanță de stadion, fiind intonat de zeci de mii de suporteri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel