Români împuşcaţi, în Austria
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pistol
pistol

Doi cetăţeni români au fost împuşcaţi, în Austria, în urma unui scandal în care au fost implicate mai multe persoane, unul dintre cei răniţi fiind internat în stare gravă, a declarat Petru Stamatescu, ataşat de presă la ambasada României de la Viena.

Potrivit lui Stamatescu, citat de Mediafax, zece persoane persoane au fost implicate în altercaţia respectivă, s-au auzit patru focuri de armă şi, în urma acestor evenimente, doi cetăţeni români au fost răniţi. Unul dintre aceştia este în stare gravă la spital, fiind împuşcat în zona inimii, în timp ce celălalt este în stare bună, aflându-se în afara oricărui pericol.

Până în prezent nu au fost făcute arestări, iar autorul nu a fost identificat. Oficialul român a declarat că acest caz este urmărit în continuare, iar ambasada nu a fost deocamdată înştiinţată oficial. Presa austriacă a relatat că este vorba despre doi tineri români : Alexandr P, de 22 de ani, şi Nicola S., de 23 de ani. De asemenea, o parte din presa austriacă a publicat informaţii potrivit cărora unul dintre cei doi răniţi ar fi fost recent eliberat pe cauţiune din închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel